Copyright 2016  by Nico van Bakkum    All Rights reserved    E-Mail: webbeheer@crescendomarknesse.nl
WELCOME TO OUR COMPANY
Accordeon vereniging


Op gericht in 1954 te Marknesse
WYSIWYG Web Builder
Jolanda Jutte , dirigent van accordeonvereniging Crescendo sinds september 2004.
Wie ben ik en wat doe ik nog meer?. Mijn eerste accordeonles kreeg ik toen ik 6 of 7 jaar oud was. Op mijn 9e ging ik spelen in het jeugdorkest van het Leeuwarder Accordeon Ensemble.
Die vereniging bestond toen uit 3 orkesten.
Na enkele jaren speelde ik in alle drie die orkesten mijn partijtje mee. In het Jeugd- en C-orkest op basaccordeon en in het A-orkest op mijn eigen accordeon Verder volgde ik een cursus accordeonorkestdirectie in Alkmaar bij Jac Willems, waardoor ik bij ziekte als 2e dirigent kon fungeren. 
Ik heb op de kleuterkweekschool mijn aktes gehaald voor kleuterjuf en hoofdleidster, maar op het moment van afstuderen was daarin veel te weinig werk.
Toen ging ik  Schoolmuziek en Accordeon studeren in Leeuwarden. Nadat ik mijn stages voor accordeon met goed gevolg had afgesloten bij Hotze Jelsma in Drachten besloot ik echter Schoolmuziek af te maken en met Accordeon als hoofdvak te stoppen, omdat ik merkte dat ik niet genoeg tijd had om beide hoofdvakken voor de volle 100% goed te doen. - Op dit moment ben ik werkzaam op de Leeuwarder schoolvereniging als vakleerkracht muziek in de groepen 3, 4 en 5. - Op het Muzisch Centrum in Emmeloord geef ik accordeonles en verschillende kindercursussen. - Ook geef ik, als vrijwilliger, groepslessen blokfluit op diverse basisscholen als naschoolse aktiviteit. - Verder speel ik in het A-orkest van het Leeuwarder Accordeon Ensemble en in het Brouwers   Accordeon Orkest.